nl en
0
Winkelwagen
€ 0,00
Eten en drinken / Borstvoeding / Accessoires /

Generatie 3 Siliconenfles Voedingslepel kop

Generatie 3 Siliconenfles Voedingslepel kop Generatie 3 Siliconenfles Voedingslepel kop Generatie 3 Siliconenfles Voedingslepel kop Generatie 3 Siliconenfles Voedingslepel kop
Generatie 3 Siliconenfles Voedingslepel kop Generatie 3 Siliconenfles Voedingslepel kop Generatie 3 Siliconenfles Voedingslepel kop Generatie 3 Siliconenfles Voedingslepel kop
Generatie 3 Siliconenfles Voedingslepel kop
0 Reviews | Review toevoegen
Dit voedingslepel opzetstuk is te combineren met alle Gen. 3-siliconenflessen. Zo verandert een fles in een lepel waarmee je het eten niet van het bakje naar het mondje hoeft te brengen.

2-3 werkdagen

2-3 werkdagen

€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Je kunt het gebruiken voor allerlei soorten voedsel, waaronder yoghurt en gepureerd fruit. Het is geweldig om je kleintjes te leren eten zonder dat  het over de vloer gaat!

Met een snelle draai aan de bovenkant, kun je de lepelkop voor één van de andere opzetstukken. Elk apart verkrijgbaar.

Zoals de beroemde Haakaa borstkolfmond waarmee je direct kolft in het flesje, en drinkspenen om er een voedingsflesje van te maken. Er is ook een drinktuit om je onafhankelijke peuter te helpen bij de overgang van een fles naar een beker. Last but not least, de afdichtingsschijfjes waardoor de fles makkelijk luchtdicht kan worden afgsloten. Zo bewaar je je borstvoeding, fruithapjes of anders snacks. Ook handig voor onderweg!

Kenmerken

Gemaakt van 100% food-grade siliconen.
Compatibel met alle Haakaa Gen. 3 siliconenflessen.
Zacht en zacht voor kleine mondjes.
Veilig in magnetrons, sterilisatoren en kokend water.
BPA, PVC en ftalaat-vrij.
Reiniging en verzorging:
Reinig na elk gebruik. We raden ten zeerste aan om dit product te reinigen en te steriliseren met een stoomsteriliseringssysteem of door 3-5 minuten in water te koken. Gebruik geen bleekmiddel of steriliseer tablets om dit product te reinigen. Gebruik geen UV-sterilisators om dit product te reinigen, omdat dit de levensduur van uw voerlepel kan beïnvloeden.

Let op: controleer de staat van het product regelmatig. Vervang als dit product tekenen van schade vertoont. Bewaar niet in de buurt van scherpe voorwerpen. Voor het reinigen van dit product mogen alleen zachte borstels of zachte sponzen worden gebruikt, omdat harde schuursponsjes het oppervlak kunnen beschadigen. Blootstelling aan detergent kan de siliconen in dit product troebel maken. Dit product is geen speelgoed. Gebruik dit product niet voor iets anders dan het bedoelde gebruik. Bewaar het product op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht. Toezicht door volwassenen is vereist.

Opmerking: dit product is een bijlage voor onze Generation 3-siliconenflessen en werkt alleen niet goed. Siliconen kunnen in de loop van de tijd kleuren opnemen en verkleuren.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Over Je Suis Baby

Je Suis Baby vof
Pieter Goedkoopweg 38
2031 EL Haarlem
(Bezoek alleen op afspraak)
info@jesuisbaby.com
KvK: 66459206
BTW: 856563110B01

Samenwerken of reseller worden?

Je Suis Baby is officieel distributeur van het merk Haakaa ®.

Reseller worden? Andere ideeën?
Neem contact met ons op of kijk op Haakaa.nl 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies