nl en
0
Winkelwagen
€ 0,00
Eten en drinken / Borstvoeding / Accessoires /

Haakaa Generation 3 Siliconen drinktuit, met automatisch rietje!

Haakaa Generation 3 Siliconen drinktuit, met automatisch rietje! Haakaa Generation 3 Siliconen drinktuit, met automatisch rietje! Haakaa Generation 3 Siliconen drinktuit, met automatisch rietje! Haakaa Generation 3 Siliconen drinktuit, met automatisch rietje!
Haakaa Generation 3 Siliconen drinktuit, met automatisch rietje! Haakaa Generation 3 Siliconen drinktuit, met automatisch rietje! Haakaa Generation 3 Siliconen drinktuit, met automatisch rietje! Haakaa Generation 3 Siliconen drinktuit, met automatisch rietje!
Haakaa Generation 3 Siliconen drinktuit, met automatisch rietje!
0 Reviews | Review toevoegen
Het siliconen drinktuit-opzetstuk past op alle Haakaa GEN 3 siliconen flessen en maakt er in één keer een drinkbeker van.

2-3 werkdagen

2-3 werkdagen

€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Het is gemaakt van 100% zachte siliconen en daardoor veilig om aan kinderen te geven. Je hoeft niet bang te zijn dat zich bezeren als ze bewegen. Er zit een automatisch rietje aan de tuit zodat ze onder alle hoeken kunnen drinken. Het rietje is aan de onderkant verzwaard en houdt het open uiteinde altijd ondergedompeld in het drinken - zelfs wanneer de fles ondersteboven wordt gehouden!

Met een snelle draai aan de bovenkant, verander je de drinktuit voor één van de andere opzetstukken. Elk apart verkrijgbaar. Zoals de beroemde Haakaa borstkolfmond waarmee je direct kolft in het flesje, een doseerlepetje voor wanneer je baby klaar is voor vastere voeding. Er is ook een drinktuit om je onafhankelijke peuter te helpen bij de overgang van een fles naar een beker. Last but not least, de afdichtingsschijfjes waardoor de fles makkelijk luchtdicht kan worden afgsloten. Zo bewaar je je borstvoeding, fruithapjes of anders snacks. Ook handig voor onderweg!

Kenmerken
- Gemaakt van 100% food-grade siliconen.
- Geschikt voor met alle Haakaa Gen. 3 siliconenflessen.
- Veilig in magnetrons, sterilisatoren en kokend water.
- BPA, PVC en ftalaat-vrij.

Reiniging en verzorging
Was voor en na elk gebruik. We raden ten sterkste aan om dit product te steriliseren met een stoomsterilisator of door 2-3 minuten in water te koken. Gebruik geen op bleekmiddel gebaseerde reinigingsmiddelen of tabletten om dit product te reinigen of te steriliseren. Kook geen plastic PP-onderdelen. Gebruik geen UV-sterilisators om dit product te reinigen, omdat dit de levensduur van de drinktuit kan beïnvloeden.

Let op: controleer de staat van het product regelmatig. Vervang als dit product tekenen van schade vertoont. Bewaar niet in de buurt van scherpe voorwerpen. Voor het reinigen van dit product mogen alleen zachte borstels of zachte sponzen worden gebruikt, omdat harde schuursponsjes het oppervlak kunnen beschadigen. Blootstelling aan schoonmaakmiddelen kan de siliconen in dit product troebel maken.
Dit product is geen speelgoed. Gebruik dit product niet voor iets anders dan het bedoelde gebruik.
Bewaar het product op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht. Toezicht door volwassenen is vereist.

Opmerking: dit product is geschikt voor de Generation 3-siliconenflessen en werkt niet in combinatie met andere producten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Over Je Suis Baby

Je Suis Baby vof
Pieter Goedkoopweg 38
2031 EL Haarlem
(Bezoek alleen op afspraak)
info@jesuisbaby.com
KvK: 66459206
BTW: 856563110B01

Samenwerken of reseller worden?

Je Suis Baby is officieel distributeur van het merk Haakaa ®.

Reseller worden? Andere ideeën?
Neem contact met ons op of kijk op Haakaa.nl 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies