nl en
0
Winkelwagen
€ 0,00
Eten en drinken / Borstvoeding / Accessoires /

Borstvoedings - tepelhoedje - vlinder

haakaa borstvoedings tepelhoedje vlinder Borstvoedings - tepelhoedje - vlinder
haakaa borstvoedings tepelhoedje vlinder Borstvoedings - tepelhoedje - vlinder
Borstvoedings - tepelhoedje - vlinder
0 Reviews | Review toevoegen
Het haakaa borstvoeding-tepelhoedje is een wereldprimeurontwerp gemaakt van 100% zachte siliconen. De verlengde speen zorgt voor ruimte tussen de tepel en de mond van het kindje.

2-3 werkdagen

2-3 werkdagen

€ 15,95
€ 11,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Ingetrokken tepels of pijnlijke kloven? Dan kun je nog steeds gemakkelijk en comfortabel borstvoeding geven. Onze tepelhoedjes zuigen zich vast op de borst op je borst, waardoor je een ‘handsfree’ borstvoeding krijgt.

Het Haakaa Borstvoedings-tepelhoedje is er in een ronde of vlindervorm. Ze zorgt ervoor dat mama’s het gemak en de schoonheid van borstvoeding kunnen ervaren zonder zich zorgen te maken over ongemak en pijn!

Kenmerken

- Gepatenteerd ontwerp uit één stuk zonder voegjes of randjes.

- Dankzij het tepelontwerp kunnen baby's een natuurlijk zuigritme nabootsen, waardoor het makkelijker wordt voor baby's die moeite hebben met aanhappen.

- Zuigt alle borstvormen aan, waardoor het voor nieuwe moeders gemakkelijker wordt om te genieten van een handsfree borstvoedingservaring.

- De antislip geribbelde buitenrand maakt het tepelhoedje gemakkelijker vast te houden terwijl de baby voedt.

- Antikoliek en variabele drinksnelheid zorgt ervoor dat de baby continu kan drinken zonder naar lucht te happen of lucht te drinken. Ook voorkomt het dat ze zich verslikken als de melk te snel stroomt.

- Ruimte tussen de tepel van de moeder en de kop van de tepelhuls voorkomt dat de baby in de tepel bijt.

- BPA-, PVC- en ftalaatvrij.

- Inclusief één tepelhoedje en een bewaarbakje om het hygiënisch in op te bergen.

Reiniging en onderhoud
Was voor en na elk gebruik. Hoewel vaatwasmachinebestendig, adviseren wij handen wassen in warm water en zeep en grondig spoelen en drogen aan de lucht. Gebruik geen bleekmiddelen of tabletten om uw Haakaa-producten te steriliseren of schoon te maken. Gebruik een stoomsterilisator of kook 2-3 minuten in water om te steriliseren.

Let op: Controleer regelmatig de staat van het product. Vervang als dit product tekenen van schade vertoont. Niet opslaan in de buurt van scherpe voorwerpen. Gebruik alleen zachte borstels of zachte sponzen om dit product te reinigen, omdat harde schuursponsjes het oppervlak kunnen krassen. Kinderen kunnen in kleine voorwerpen stikken als ze onbeheerd worden achtergelaten. Dit product is geen speelgoed. Gebruik dit product niet voor iets anders dan het beoogde doel. Bewaar het product op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht. Overmatig strekken kan scheuren veroorzaken.

! Dit product is ontworpen voor moeders die fysiek niet in staat zijn om borstvoeding te geven vanwege pijnlijke, gebarsten tepels en moet alleen tussentijds worden gebruikt voordat u terugkeert naar natuurlijke borstvoeding nadat uw tepel is genezen. Als je met succes borstvoeding kunt geven en enigszins ongemak ervaart, raden wij aan onze traditionele tepelhoedjes te gebruiken als een beschermend alternatief wanneer de tepels rauw en pijnlijk worden !

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Over Je Suis Baby

Je Suis Baby vof
Pieter Goedkoopweg 38
2031 EL Haarlem
(Bezoek alleen op afspraak)
info@jesuisbaby.com
KvK: 66459206
BTW: 856563110B01

Samenwerken of reseller worden?

Je Suis Baby is officieel distributeur van het merk Haakaa ®.

Reseller worden? Andere ideeën?
Neem contact met ons op of kijk op Haakaa.nl 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies